Kvanttihoito perustuu Eira Litmasen mukaan kvanttifysiikkaan ja värähtelytaajuuden kohottamiseen.

– Tämä aktivoi kehon omia luontaisia paranemismekanismeja sekä kehon kykyä parantaa itse itsensä, hän kertoo. Litmanen on kvanttihoitaja, Diamond Coaching -yrityksen omistaja ja Ella-kissan palvelija.

Hän kiinnostui aiheesta käydessään energiahoidossa kymmenen vuotta sitten. Kokemus oli mieluisa. Hän tunsi hoidon voimauttavaksi, ja se auttoi jaksamaan arjessa.

– Kävin ensin Valmentamon kurssin, josta valmistuin vuonna 2016 LCF Life Coachiksi. Huomasin, että pidän ihmisten auttamisesta ja kävin lisää kursseja.

Litmanen ei kuitenkaan löytänyt tarpeeksi vaikuttavaa hoitoa, kunnes kuuli ystävältään kvanttihoidosta ja kiinnostui siitä.

– Kävin kvanttihoidon kurssin. Se vakuutti minut. Yhdistän kvanttihoitoa ratkaisukeskeiseen valmennukseen, jotta apu olisi mahdollisimman tehokasta ja monipuolista.

Kvanttihoito vaikuttaa Litmasen mukaan moniin asioihin.

– Se muun muassa puhdistaa traumoista ja stressistä. Hoito auttaa paranemaan sairauksista käynnistämällä kehon luontaiset paranemismekanismit. Aina ei tarvitse olla mitään erityistä vaivaa, vaan hoidon voi ottaa tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia.

– Kvanttihoidolla pyritään kehon ja mielen luonnolliseen harmoniaan.

Kivun lievitystä kissoille

Eira Litmanen käyttää kvanttihoitoa myös eläinten apuna. Ensimmäinen kissa-asiakas kärsi steriloinnin aiheuttamasta tyrästä.

– Kissan sterilointihaava oli tulehtunut hellekelissä, ja kissa oli aivan nuupallaan. Tein sille 20 minuutin hoidon. Seuraavana päivänä eläinlääkäri totesi kissan omistajalle, että sen kipuarkuus oli vähentynyt.

Töppö-kissa sai hoitoa virtsakiviinsä.

– Kissa kävi sarjahoidossa, ja tietenkin oikea ruokavalio sekä eläinlääkäri olivat mukana auttamassa.

Litmanen kertoo, että kvanttihoidosta on useimmiten apua kivun lievittämiseen ja tulehdustiloihin.

– Hoito poistaa myös kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta. Eläinlääkärillä käyntiä ei kuitenkaan tule unohtaa. Leikkausta vaativiin oireisiin hoidosta ei ole apua, hän korostaa.

– Ella-kissani on saanut hoidosta apua ummetukseen ja syksyllä myrkytysoireisiinsa. Tuolloin Ella jostakin syystä oksenteli ja oli hyvin vaisu käytökseltään, eikä ulostanut. Hoidon myötä muutaman

tunnin kuluttua sen vointi alkoi kohentumaan. Seuraavana päivänä kissa oli kunnossa.

Litmanen hoitaa eläimiä enimmäkseen etänä.

– Olen huomannut niiden tykkäävän hoidoista. Eläimet pysyvät yleensä hyvin paikallaan ja rauhallisina hoidon aikana. Teen ihmisille ryhmähoitoja etänä. Tuolloin monen lemmikki on kuulemma hakeutunut hoidettavan läheisyyteen, summaa Litmanen.

Lue lisää Kissafanin vuoden viimeisestä numerosta 6/2024!

KF1

Eira Litmanen kutsuu Ellaa pumpulihöppänäksi. Kuva: Sawan Bisher